2013.08.26 17:14

Ami miatt nem mindegy a víz minősége!

A vizet számos formában visszük be szervezetünkbe, ami aztán ott az ereinkben csordogál. Vajon hatással van a szervezetünkre, milyen vizet iszunk? Igen nagymértékben. Mivel mind az oxigén és tápanyagszállításban, hőmérséklet szabályozásban, méregtelenítésben, stb. szerepe van.

Úgy gondoljuk, hogy a tiszta víz fogyasztásával hosszútávon még az is jelentős javulásra számíthat, - aki nem változtat életmódján. Azért gondoljuk így, mert kevesebb méreg jut majd a szervezetünkbe (amik egyébként a legtöbb bajunk okozói) a klóros víz és a sok szervetlen ásványi anyaggal dúsított ásványvizek fogyasztása nélkül. A tiszta víz hatására a táplálékban levő vitamin jobban fel tud szívódni és a mérgek pedig jobban kiürülnek a szervezetünkből.

Egy ember genetikailag 120 évre van tervezve, ehhez képest 50 évesen szinte alig van egészséges ember Magyarországon, sőt sajnos ma már a tizenéves fiatalok nagy része sem egészséges.

Ne törődjön bele, hogy 50 évesen gyógyszerfüggőnek kell lennünk és nem élhetünk teljes értékű életet! Egy jó autó sem tart sokáig silány üzemanyaggal.
 

—————

Vissza


Elérhetőség

Éltető Víz

Szilágysomlyó utca 10
Budapest
1141


+36304312564


Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás