2013.09.02 21:42

Víztisztító

„Minek víztisztító készülék?”

Sokan embertől halljuk, hogy „minek víztisztító készülék, elég tiszta a csapvíz!” Ez így is van, nagyon jól megtisztítják vizeinket. De viszont maradhat sok olyan szervetlen anyag a vízben, amit a klór nem tud eltávolítani és ezek fogyasztásakor lerakodhatnak az érfalon. A klór pedig gyengíti az immunrendszerünk melynek számtalan nem kedvező hatása lehet. Amikor ezek tudatában, kerülünk áttérünk az ásványvíz fogyasztásra. Havonta több liter ásványvizet fogyasztunk, ami átlagban családonként 9000 Ft havi költséget jelent. Mind e mellett nem biztos, hogy a legjobb megoldás!

„A tisztított víz nem tartalmaz ásványi anyagot!”

Szokták problémaként említeni, hogy a tisztított vízben nincs ásványi anyag. Na erre azt szoktam mondani, hogy a levegőben sincs. A víznek a legfőbb szerepe az oxigénszállítás, tápanyagszállítás, testhőmérséklet szabályozás, amit a legjobban úgy tud elvégezni ha 99%-ban tiszta. Így nem keletkezik lerakódás az érfalakon, ezáltal a víznek az útja szabad, így nem alakulnak ki a különböző népbetegségek mint például: epekő, vesekő, érszűkület, magas vérnyomás, keringési zavarok, szív és érrendszeri gondok, emésztési problémák. Az ásványvíznek magas az ásványi anyag tartalma, ami egy kisebb probléma, viszont ez az ásványi anyag szervetlen formában van jelen. Amire nekünk igazán szükségünk van, az a tápanyagokban megtalálható szerves ásványi anyagok. A szervezetünknek például kalciumból átlagban 1000mg-ra van szüksége, a ásványvízben 100mg található meg szervetlen formában aminek 10%-át tudja hasznosítani szervezetünk a többi jó esetben kiürül, rossz esetben lerakódik az erekben.

„Miért jó a víztisztító?”

Rengeteget spórolunk meg azáltal, ha egy víztisztító készülékünk van. Miért? Mint az előzőekben már említettük, hogy átlagban havi 9000 Ft-ot költünk ásványvízre. Egy víztisztító készüléket már megkapunk 50-60 ezer forintért, ami fél év alatt megtérül.  Főzésnél, de ha csak egy teát is nézünk, nagy mértékben tapasztalhatunk változást. Olyan ízek fognak felszabadulni, amiről azt se tudtuk, hogy léteznek. Mind ezt annak köszönhetjük, hogy a víztisztítónk a vízben lévő anyagok 99% kiszűri és többi nem nyomják el az ételek italok zamatát, izét.  E mellett nem szennyezzük környezetünket ásványvizes palackokkal, (kőolajból készülnek) és nem kell cipekednünk. Ugyan ilyen tisztaságú vizek a Gleccser vizek amiket ritkán lehet kapni a boltokban és igen drága az áruk.

—————

Vissza


Elérhetőség

Éltető Víz

Szilágysomlyó utca 10
Budapest
1141


+36304312564


Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás